miércoles, 21 de noviembre de 2012

Benicadell



Rutes per al dissabte 24  de novembre, qui s'apunta??? Com ja sabeu tenim que anar a Xàtiva a agafar el tren (ix a les 7:40) per a anar a uns dels diferents punts d'eixida, vosaltres decidiu.

Opció 1:
Eixint desde Agres, uns 50 km anant a Xativa. Aquest track es de el Usuari Anibal.
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2572026

Opció 2
Eixint desde Ontinyent. 58 km aquesta té com a novedós per al que no eu conega la senda enginyers.
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3635459

Opció 3
Eixint desde Albaida: 49 km  Esta es un poc diferent per allargar-la un poc el Benicadell per un lloc que no conec per després empalmar en la pista de les altres rutes.
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3635531

2 comentarios:

  1. Josep ;otra vez que se me escapa y mira que le tengo ganas pero ya sabes el nano juega al futbol por la tarde y ese tipo de rutas aunque cortas siempre son un poco imprevisibles por los translados. Pasar lo bien y despepacio con las caidas ultimamente la llevamos negra ya se que te caiste el domingo espero no sea nada yo tambien me cai y Ricardo para no ser menos.

    ResponderEliminar
  2. Hola Javi, anem em pensat en fer l'opció 3 són 49 km, i pasa poc de 1000 metres de desnivell. Pensa que es molt menys que qualsevol volta que fem tots els findes.
    El tren ix de Xàtiva a les 7:40 i en Albaida estem a les 8:20. Es fara una parada per pegar un mosset en la font que hi ha baix de la caseta del guarda. A mig dia podem estar en Xàtiva sense cap problema pensa que ja són 4 hores crec que temps suficient per fer la volta.
    Així que vineten que es una volta molt bonica per que el Benicadell es una montanya que impresiona molt per les seue vistes.

    Bueno per a tots els altres que finalment vuiguen vindre, podem quedar i anar cap allí tots junts o ja ens vejem directament en Xàtiva, ja anem tocant-mo's.

    ResponderEliminar