domingo, 7 de octubre de 2012

Ruta Montcabrer-Barranc del Cinc-Benicadell 06-10-2012



  El dissabte 06-10-12 ens disposarem a realitzar la següent  Ruta Montcabrer-Barranc del Cinc-Benicadell, ens unirem els javalins en la penya mtb Alacrana del poble veí Castelló. 

  La ruta prometia ser dura 2700 metres de desnivell acumulat i més de 80 km no anàvem a ser fàcils per a un total de 9 bikers que ens disposàvem a fer d'aquest dissabte un dia un dia inoblidable en la bicicleta.
 Començarem agafant el tren a Xàtiva per baixar en Agrés. En Agrés ens recibiria una espessa boira que no ens deixava vore més de 3 metres, però que a les primeres rampes del montcabrer va anar desapareguent per deixar-nos  totalment i regalar-nos unes vistes espectaculars de Agrés i de la vall. 
  Després d'uns 7 km de pujada intensa!! arriben a la cava on aprofitarem per fer-nos unes fotos i descansar un poc per estar preparats per al ràpid descens del Montcabrer i que ens portarà ràpidament al Barranc del Cinc, on abans d'aplegar Molina ens regala un poc de polseta.
 Al barranc trobarem les divertides sendes de pedra obrada i les escales on només algun valent s’atrevirà a baixar-les, ràpid descens que ens portarà a almorçar a Alcoi.

  Podríem dir que ara comença la segona part de la ruta, d'Alcoi ens dirigirem cap Muro per la Via Verda (antiga via Alcoi-Yecla), on començarem l’ascensió del Benicadell per l'antic port d'Albaida on una volta dalt empalmarem amb una senda d'uns 2 km en pujada molt divertida (per alguns no) que ens portarà a la cava de Diego ja a l'Ombria del Benicadell.
  Bordejarem tot el Benicadell per la pista fins aplegar casi a la caseta de vigilància d'incendis, allí trobarem una senda que ens portarà a Ràfol de Salem, esta no pareix que mai!!!!
  De Ràfols ja ens dirigirem per camins a Bellús per agafar el estret de les Aigües que ens portarà a Xàtiva per finalitzar la ruta.

  En conclusió ruta increïble però millor companyia. Per a repetir sens dubte. Agraïment a Guillem per fer-la uns dies abans en mi per a fer el reconeixement per a que després poguera fer-la tota la penya uns dies després.


2 comentarios:

  1. La farem segur; no apafreixen en la galeria de les fotos ni estes ni les de Benali per si nos tas donat conter.

    ResponderEliminar
  2. Ok no m'havia donat conter, tenia els permisos per a poder vorele's jo sol pero això no les veia ningú mes. Arreglat!! Ara puje les que tinc del Caroig.

    ResponderEliminar